privacybeleid

wettelijke aantekeningen


xfd hecht waarde aan het beschermen van alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt. wij vinden het met name belangrijk dat u weet hoe we omgaan met informatie over u die we van deze website kunnen ontvangen. de informatie die hieronder voor u wordt verstrekt, is gebaseerd op de algemene verordening gegevensbescherming (ue) nr. 2016/679 - bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.


informatie verzameld


in het algemeen al, u kunt deze website bezoeken zonder ons te vertellen wie u bent of informatie over uzelf te verstrekken. onze webservers verzamelen de domeinnamen, niet de e-mailadressen, van bezoekers. daarnaast zijn er delen van deze website waar we mogelijk persoonlijke informatie van u moeten verzamelen voor een specifiek doel, bijvoorbeeld om u bepaalde informatie te verstrekken die u opvraagt. de van u verzamelde informatie kan uw naam, adres, telefoon-, faxnummer of e-mailadres omvatten. we vragen niet bewust om persoonlijke informatie van of over kinderen en verzamelen onze producten of diensten niet bewust voor kinderen.


gebruik van verzamelde informatie


domeinnaaminformatie die we verzamelen, wordt niet gebruikt om u persoonlijk te identificeren en wordt in plaats daarvan geaggregeerd om het aantal bezoeken, de gemiddelde tijd doorgebracht op de site, bekeken pagina's, enz. te meten. We gebruiken deze informatie om het gebruik van onze site te meten en te verbeteren de inhoud van onze site. wanneer andere informatie van u wordt verzameld, zoals uw naam en e-mailadres, zullen wij u tijdens het verzamelen altijd laten weten hoe we de persoonlijke informatie zullen gebruiken. meestal gebruiken we de persoonlijke informatie die u verstrekt alleen om op uw vraag te reageren of om uw verzoek te verwerken (zoals om elektronische brochures / catalogi te ontvangen of om aan onze marketingdatabase te worden toegevoegd). u bent niet verplicht om deze gegevens te verstrekken, maar als u dat niet doet, kunt u niet profiteren van de bovenstaande functies en services en kunt u ook geen toegang krijgen tot de informatie die is verstrekt aan degenen die wel de data. de door xfd gevraagde persoonsgegevens, die de gebruiker ermee instemt te verstrekken, worden opgeslagen in een speciale xfd-databank waar ze worden verwerkt in volledige overeenstemming met de bovengenoemde regelgeving. deze informatie kan worden gedeeld met andere yintai-bedrijven, maar alleen indien nodig om aan uw verzoek te voldoen of voor gerelateerde doeleinden. we kunnen de persoonlijke informatie die u verstrekt delen met andere bedrijven die we hebben ingehuurd om diensten voor ons te leveren. deze bedrijven - onze leveranciers - zijn contractueel verplicht om persoonlijke informatie die we met hen delen alleen te gebruiken om de diensten uit te voeren waartoe we hen hebben ingehuurd. we delen, verkopen of verhuren geen persoonlijke informatie over u aan derden voor hun marketinggebruik. we zullen informatie over u vrijgeven als u ons daartoe opdraagt, als we wettelijk verplicht zijn om dit te doen, of in andere wettelijk beperkte omstandigheden (bijvoorbeeld om uw account tegen fraude te beschermen). als u zich online registreert bij xfd, kunnen we deze informatie gebruiken om u aangepaste informatie te bieden over het aanbod van xfd ter ondersteuning van uw zakelijke behoeften. een technologie genaamd cookies kan worden gebruikt om u op maat gemaakte informatie te verstrekken. een cookie is een klein gegevenselement dat een website naar uw browser kan verzenden en dat vervolgens op uw harde schijf kan worden opgeslagen zodat we u kunnen herkennen wanneer u terugkeert. u kunt uw browser zo instellen dat u op de hoogte wordt gesteld wanneer u een cookie ontvangt. xfd gebruikt geen ander type verborgen detectie- en volgtechnologieën of codering op zijn webpagina's.

elke specifieke gegevensverwerking is het voorwerp van een specifieke "informatie" in overeenstemming met de algemene gegevensbeschermingsregelgeving (ue) nr. 2016/679 en beschikbaar op xfd-website.


koppeling s naar andere sites


De website van xfd kan links bevatten naar andere sites zoals xfds-dochterondernemingen, dealers en verkooppartners. hoewel we alleen proberen te linken naar sites die onze hoge normen en respect voor privacy delen, zijn we niet verantwoordelijk voor de inhoud, beveiliging of privacypraktijken van andere sites.


beveiliging van verzamelde informatie


we handhaven strikte fysieke, elektronische en administratieve waarborgen om uw persoonlijke informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde of ongepaste toegang. de verwerking met betrekking tot de webservices op deze site vindt plaats atxfd en we beperken de toegang tot informatie over u tot diexfdwerkers die de informatie moeten weten om te reageren op uw vraag of verzoek, of tot ander gespecificeerd personeel aan wie de functie van database is toegewezen beheerder. werknemers die persoonlijke informatie misbruiken, worden onderworpen aan disciplinaire maatregelen. de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens isxfd, met maatschappelijke zetel.


toegang tot verzamelde informatie


u kunt uw toestemming voor het gebruik en / of de verwerking van uw persoonlijke gegevens die via deze website worden verstrekt, op elk moment intrekken. in het algemeen, met betrekking tot de verwerking van zijn / haar persoonlijke gegevens, geniet de gebruiker alle rechten die worden vermeld in artikelen van het 15e tot het 21e van het besluit. deze rechten kunnen worden uitgeoefend door contact op te nemen met onze gegevensbeveiliging & amp; privacy service (zie hieronder).


contact met ons opnemen


Als u vragen heeft over dit privacybeleid, stuur dan een e-mail naar het volgende e-mailadres [email protected] we verwelkomen uw vragen en suggesties over ons privacybeleid.


beleidswijzigingen


controleer dit privacybeleid regelmatig om u op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen. alle wijzigingen en updates van het privacybeleid worden onmiddellijk op onze website geplaatst.


uw persoonlijke gegevens die kunnen worden verzameld


de volgende categorieën persoonlijke gegevens over u kunnen worden verzameld:

  • contactgegevens - informatie over de naam, geboorteplaats en -datum, belastingcode, adres, telefoonnummer, mobiel telefoonnummer, e-mailadres.
  • gebruik van de website - informatie over hoe u de website gebruikt, hoe u onze communicatie opent of doorstuurt ijsvorming, inclusief informatie verzameld via cookies (u kunt onze privacyverklaring op cookies vinden h e opnieuw welke regelt alle details daarvan).

hoe we uw persoonlijke gegevens verzamelen


het bedrijf verzamelt en verwerkt uw persoonlijke gegevens in de volgende omstandigheden:

  • als u zich registreert bij onze website om de functies ervan te gebruiken;
  • als u contact met ons opneemt om service na verkoop aan te vragen;
  • als u reageert op onze marketingcampagnes en uw gegevens op onze website invoert.

als u persoonlijke gegevens verstrekt namens andere personen, moet u er allereerst voor zorgen dat betrokkenen deze privacyverklaring hebben erkend.

we nodigen u uit om ons te helpen uw persoonlijke gegevens actueel te houden en ons te informeren over elke wijziging daarvan.


doeleinden waarvoor uw persoonlijke gegevens kunnen worden gebruikt


de verwerking van persoonsgegevens wordt gerechtvaardigd door een van de wettelijke voorwaarden waarin wordt voorzien door de huidige voorschriften voor de bescherming van persoonsgegevens zoals hieronder gespecificeerd.


a) het voldoen aan verzoeken die juridisch bindend zijn om te voldoen aan alle wettelijke, regelgevende of gerechtelijke maatregelen, en om eventuele rechten voor de rechtbank te verdedigen. beheer en doeleinden strikt verbonden voor toegang tot de website.


het bedrijf verzamelt uw contactgegevens s en gegevens over het gebruik van de website om u toegang te geven tot uw persoonlijke gebied en documenten te downloaden met betrekking tot de diensten die u in uw persoonlijke gebied hebt gekocht.

basis voor verwerking: nakoming van contractuele verplichtingen.

het verstrekken van uw gegevens is verplicht om aan uw verzoeken te voldoen; Als u dit niet doet, kunnen we niet aan uw vereisten voldoen.


b) marketing om aan uw eisen te voldoen.


het bedrijf kan uw contactgegevens verwerken voor marketing- en advertentiecommunicatiedoeleinden, bedoeld om u te informeren over verkoopbevorderende initiatieven of marktonderzoek en statistische enquêtes, waarbij u ons uw specifieke toestemming geeft en binnen de limieten die zijn uiteengezet in de gerelateerde contact formule .

basis voor verwerking: toestemming; het niet geven van uw toestemming heeft geen invloed op contractuele relaties.

u kunt ervoor kiezen om uw toestemming te allen tijde in te trekken door een e-mail te sturen naar het volgende adres [email protected]


c) naleving van verzoeken die juridisch bindend zijn om te voldoen aan alle wettelijke, regelgevende of gerechtelijke maatregelen, en om eventuele rechten voor de rechtbank te verdedigen.


het bedrijf verzamelt uw contactgegevens om te voldoen aan wettelijke verplichtingen en / of om haar rechten voor de rechtbank te verdedigen.

basis voor verwerking: wettelijke verplichtingen, waaraan het bedrijf moet voldoen.


hoe we uw persoonlijke gegevens veilig houden


het bedrijf neemt een breed scala aan beveiligingsmaatregelen om de bescherming te verbeteren en de beveiliging, integriteit en beschikbaarheid van uw persoonlijke gegevens te handhaven.

al uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen op onze veilige servers (of veilige papieren exemplaren) of die van onze leveranciers of zakelijke partners, en kunnen worden geraadpleegd en gebruikt op basis van onze normen en beveiligingsbeleid (of gelijkwaardige normen van onze leveranciers of bedrijven) partners).


hoe lang worden uw gegevens bewaard


wij bewaren uw persoonlijke gegevens voor de tijd die nodig is om de doeleinden te bereiken waarvoor het werd verzameld of voor enig ander legitiem doel dat daarmee verband houdt. daarom als persoonsgegevens worden verwerkt voor twee verschillende doeleinden, zullen we dergelijke gegevens bewaren totdat het doel met de langere termijn is bereikt, maar we zullen niet langer persoonlijke gegevens verwerken voor die doeleinden waarvan de bewaartermijn niet langer van toepassing is.
we beperken de toegang tot uw persoonlijke gegevens uitsluitend tot diegenen die deze op legitieme gronden moeten gebruiken.
uw persoonlijke gegevens die niet langer nodig zijn, of waarvoor geen wettelijke bewaargronden meer bestaan, worden onomkeerbaar geanonimiseerd (en in die vorm kunnen ze worden bewaard) of veilig verwijderd.


gegevensbewaarperiode wordt hieronder gerapporteerd op basis van de verschillende hierboven vermelde doeleinden:


a) nakoming van contractuele verplichtingen, operationele managementdoeleinden en doeleinden die strikt daarmee zijn verbonden voor toegang tot de website: gegevens die worden verwerkt om aan een contractuele verplichting te voldoen, kunnen worden bewaard voor de gehele duur van de overeenkomst of anders niet langer dan 10 jaar daarna.

b) marketingdoeleinden: persoonsgegevens die voor marketingdoeleinden worden verwerkt, kunnen 24 maanden worden bewaard na de datum waarop wij uw laatste toestemming voor dat doel hebben ontvangen (tenzij u bezwaar maakte tegen het ontvangen van verdere berichten).

c) in geval van geschillen: waar het nodig is voor ons om ons te verdedigen tegen, te handelen of claims in te dienen tegen u of derden, kunnen we uw persoonlijke gegevens bewaren voor de tijd die we redelijkerwijs nodig achten voor die doeleinden, voor de gehele periode waarin dergelijke claims kunnen worden voortgezet.


met wie uw persoonlijke gegevens kunnen worden gedeeld


uw persoonlijke gegevens zijn toegankelijk voor naar behoren geautoriseerde medewerkers en door aangewezen externe providers, indien nodig, belast met de verwerking, die ondersteuning bieden bij het verlenen van diensten.

we nodigen u uit om contact met ons op te nemen op het e-mailadres [email protected], als u de lijst met gegevensverwerkers en andere partijen wilt bekijken waaraan uw gegevens worden bekendgemaakt.


contacten


contactgegevens van het bedrijf, zoals de gegevensbeheerder, zijn:

  • gegevensbeheerder: xiamen yintai machines co., ltd– telefoon: (+86) 592-5701936 - fax: (+86) 592-5701935 - juridische post: [email protected]


als u vragen wilt stellen over de verwerking van uw persoonlijke gegevens door ons, kunt u het volgende e-mailadres gebruiken: [email protected], of bel ons op (+86) 592-5701936 en vraag de verantwoordelijke manager van de juridische ondersteuning.


uw rechten op gegevensbescherming en uw recht om claims in te dienen bij de toezichthouder voor gegevensbescherming


onder bepaalde voorwaarden hebt u recht d om het bedrijf te verzoeken:

  • toegang tot uw persoonlijke gegevens,
  • kopie van de persoonlijke gegevens die u ons hebt verstrekt (de zogenaamde portabiliteit),
  • correctie van gegevens die we bewaren,
  • wissen van informatie waarvoor we geen wettelijke basis hebben voor verwerking,
  • bezwaar tegen verwerking indien toegestaan ​​door toepasselijke wetgeving
  • intrekking van uw toestemming, wanneer de verwerking is gebaseerd op uw toestemming;
  • beperking van de manier waarop uw persoonlijke gegevens worden verwerkt, voor zover toegestaan ​​door de regelgeving inzake bescherming van persoonlijke gegevens.


de uitoefening van de bovengenoemde rechten is onderworpen aan een aantal uitzonderingen gericht op het beschermen van het algemeen belang (bijvoorbeeld preventie of identificatie van misdaden) en onze belangen (bijvoorbeeld het beroepsgeheim bewaren). Als u een van de bovengenoemde rechten uitoefent, is het onze plicht om te controleren of u wettelijk recht hebt op een dergelijke oefening en u normaal gesproken binnen een maand onze feedback te geven.

Als u klachten of rapporten heeft over uw gegevensverwerkingsmethode, zullen we proberen uw vragen te beantwoorden. indien u dit echter wenst, kunt u uw klachten of rapporten richten aan de gegevensbeschermingsautoriteit, met behulp van de relevante contactgegevens: tel: (+86) 592-5701936 - fax: (+86) 592-5701935 - juridische post: xfdpopcorn @ gmail.com.

Copyright © 2012-2021 XFD Xiamen Machinery and Technology Ltd..Alle rechten voorbehouden.

top

laat een bericht achter

laat een bericht achter

    als u geïnteresseerd bent in een xfd-product, laat ons een bericht achter, we zullen u spoedig antwoorden.(privacybeleid)

  • #
  • #
  • #